2009 m. kovo 3 d., antradienis

Anoniminei blogerei negręsia nepatenkintų užsipuldinėjimai

Ir galiu paaiškinti, kodėl negręsia, kad kas nors pasipiktins dėl nekorektiškame pletke paminėtos savo pavardės: anoniminė blogerė yra žurnalistė.
O žurnalistai:
a) turi teisę šnekėti apie kitus kaip tik nori;
b) žino ribas, kiek galima šnekėti apie kitus žurnalistus.

Apie ką šneku?
Apie šią DELFI žinutę:

Little Miss Sunshine – kandi slapukė, apie kurią DELFI skaitytojai išgirdo lygiai prieš dvejus metus užklydę į jos blogą. Šiandien DELFI blogerė – knygos „2 futbolo aikštelės jausmų. Arba 26 metai, per kuriuos sužinojau...“ autorė.

Ir tokia ištraukėlė iš jos interviu:


Kaip DELFI bloge prieš dvejus metus atsirado Little Miss Sunshine? Kas tai - amerikiečių komedija, slapyvardis ar dar kažkas?
- Labai trumpa ir spontaniška istorija. Atsiradau beveik visai atsitiktinai. Su kolege sugalvojom, kad reikia neoficialios erdvės surašyti tam, ką sužinome - tokius gandus, kurių negalime viešai publikuoti. Tada nusprendėme pasivadinti kaip nors keistai ir apkalbinėti vietines ir užsienio žvaigždes. Neseniai buvau mačiusi filmą „Mažoji Mis“ („Little Miss Sunshine“), kuris garantuoja šypseną kelioms savaitėms į priekį. Ir pagalvojau, kodėl gi bloge, kur galiu būti visai ne aš, nepabuvus maža mergaite su dideliu gyvenimo džiaugsmu?!


Visas interviu

3 komentarai:

  1. Ale radai gi apie ką pletkavot, po galais. Atsikeršydamas už sugaišintą mano brangų laiką aš Tau kada nurodysiu ką nors dar kvailesnio. Kokį nors motociklininką baikerį, pvz.

    Aš nieko prieš kartais paskaityti ir blondinių čiauškėjimus. Bet kad ji neraštinga ir nuobodi. Yra geresnių.

    AtsakytiPanaikinti
  2. O dar įsivaizduok, kiek daug knygų ji parduos, kiek dėkingų skaitytojų gėrėsis ;)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Tu domiesi "Intervizijos" turgum, čia Tau žinutė:

    Диана Гурцкая отказалась передавать эстафету "Евровидения" грузинской группе "Стефане и 3G". Певица считает, что припев песни "We don't wanna put in" содержит политическую подоплеку, направленную против России.

    "Я должна была принять участие на отборочном конкурсе в этом году и передать эстафету. Когда я узнала, какая песня будет звучать на "Евровидении", то сразу отказалась. "Евровидение" – это не политический конкурс, а в песне грузинской группы звучит политическая подоплека", - рассказала в интервью РИА Новости певица Диана Гурцкая.

    AtsakytiPanaikinti