2009 m. liepos 8 d., trečiadienis

Pasiūlymas

Citata:
Pasak jo, kol valstybė neskirs pakankamai pinigų LRT, kelti pernelyg didelių reikalavimų nacionaliniam transliuotojui nereikėtų. „Dabar, kai neskiriama pakankamai pinigų, o trečdalis lėšų gaunama iš reklamos, sakyti, kad LRT privalo daryti tą ar aną, yra sudėtinga“, - tvirtino G.Ilgūnas.

LTV pagalba draugų būreliui


Jei jau LRT tarybos pirmininkas pradeda aiškinti, kad neturi teisės reikalauti iš LRT kokybės, nes šie gauna per mažai pinigų, tai siūlau Saulėlydžio komisijai pirmiausia apsvarstyti, ar tokiu atveju verta duoti LRT aplamai nors litą - juk vis tiek elgiasi kaip paprasta komercinė TV, - ir ar išvis reikalinga LRT taryba, jei jau negali nieko reikalauti.

Sutaupytų taip daug pinigų, dabar tik pumpuojamų iš biudžeto į verslininkų kišenes.




6 komentarai:

  1. Buvau jau pamanęs, kad čia tas Tavo pasiūlymas yra tik graži populistinė mintis: išvaikyt tarybą. Jau būčiau puolęs pritarinėt, mes juk taip mėgstame ką nors išvaikyt. Valdžios buržujus, tpsknt, ŠALIN, GĖDA ir t.t. Mes visada UŽ.

    Bet dabar perskaičiau UGUDUGU, tik tada daėjo, ką jūs rezgate. Privatizuot, pasiglemžt paskutinius valstybės turto trupinėlius. Buržujai liberaliniai, zuokulos donskiniai, siurbėlės ant Tautos kūno.
    Neišdegs. Statysim palapines, badausime vėl gražiai prie pastato su kryžium, pasikviesime Valiulį ir kalbėsime poterius Sveika Marija. Nepraeis liberalų ir LNK tankai.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ir dar pasiūlytų įvesti abonentinį mokestį, prie visų kitų mokestinių pertvarkų. Gal tada suprastų, kad mokant didesnius mokesčius reikia pradėti reikalauti ir už juos paslaugų skaidrumo ir kokybės? Naivu, žinoma, tikėtis...

    AtsakytiPanaikinti
  3. Beje, pajutau pareigą patikslint. Ten, kai minėjau poteriavimą ir badavimą, turėjau omenyje, kad kviesime Skirmantą Valiulį. Nes galėjote ne taip suprast, buvo juk dar tokia pavarde kažkoks žymus dvasininkas.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Girdėjau tik apie badaujantį Skirmantą Valiulį, todėl nesupratau ne taip. :)
    Tokie atsišaukimai kaip Tamstos, Fanta, yra įprasti Konarskio gatvės pastato darbuotojams, todėl tikiu, kad jie Tavo akciją parems ir gins savo teisę į darbą vienu metu ir televizijoje, ir firmose, gaminančiose kažkokias konkursus laiminčias laidas.

    AtsakytiPanaikinti
  5. "Girdėjau tik apie badaujantį Skirmantą Valiulį, todėl nesupratau ne taip. :)".

    Nesistebiu, nes dabar jau supratau, kad eilinį kartą apsipazorinau, pademonstruodamas visišką savo bukumą tuose dalykuose, vėl supainiojau panašiai skambančias pavardes, žodžiu- dugnas. Tik rašyt memuarus. Memuaruose paminėsiu, kad buvo toks kunigas Vaclovas Aliulis, o Skirmantas Pabedinskas ir Skirmantas Valiulis buvo atskiri asmenys. Jeigu ką memuaruose pripainiosiu, galės ištaisyti redaktoriai, bet irgi nelabai bus svarbu, nes skaitytojams jau bus viskas vienodai.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Tai, matyt, iki šiol manai, kad R.Ačas ir Račas yra vienas ir tas pats asmuo?

    AtsakytiPanaikinti