2009 m. sausio 23 d., penktadienis

Žinovai reaguoja griežtai

Vakar Fanta suspėjo jam būdingu stiliumi pareikšti: 2009 m. Oskarų nominacijos kelia pasibjaurėjimą.
Šiandien randu Riku Writes atodūsius:

Of course I'm again guilty of putting too much importance on the silliness that is the Oscars. It's a show that is impossible to take seriously at the same time it is impossible to ignore.

Jo pasipiktinimą parinktomis nominacijomis galima rasti jo bloge (kairėje aš nuolat seku šį blogą), konkrečiai - pranešime Sins of Omission, the Oscar Nominations.
Tarp kitko, jis rašo, kad Finčerio filmas apie Bendžaminą Batoną nė pusės nevertas kito jo filmo "Zodiakas", kuris, beje, savo laiku negavo jokio apdovanojimo. Ta proga Riku nurodo į senesnį savo tekstą, kuriame pabandė pavardinti oskarinius apdovanojimus, suteiktus prastiems filmams, kai buvo daug geresnių.
Labiausiai Riku pergyvena, kad į nominacijas visiškai neįtraukta aktorė Kristen Scott Thomas, puikiai pasirodžiusi filme I Loved You So Long.

4 komentarai:

  1. IMDB nuorodoje I loved You So Long radau, kad tūlas Serge Hazanavicius suvaidino Luc!
    Pavardė ryškiai lietuviškos kilmės. Turi dar brolį Michael Hazanavicius.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Neįsivaizduoju, kaip vargšai prancūzai taria tas Hazanavičių pavardes :D
    Pažiūrėjau, kad Mišelis Hazanavicius yra režisierius net su apdovanojimu už "Agentą 117" - "nuotaikingą, stilingą bei pilną nuotykių, prancūzišką kino atsaką angliškąjam Džeimsui Bondui". :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Gal sutiksite, kad šiuo atveju, tokia sudėtinga ir tuo pačiu ekstravagantiška pavardė Paryžiuje, palanki meno srities žmogui.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Dar sutikčiau, kad Prnacūzijoje buvo įmanoma pasilikti tokią pavardę, o Amerikoje ji būtų sutrumpinta iki kokio Hazan ;)

    AtsakytiPanaikinti