2008 m. gruodžio 24 d., trečiadienis

Elektroninių sveikinimų griūtis

Kaip tie tinklai ir išlaikys tokią pagausėjusią elektroninių laiškų laviną? (jau nebandau mąstyti, kas dėsis su mobilių ryšių operatorių serveriais Naujų metų naktį, kai visi puls skambinti ir siųsti SMS visiems). Atsimenu, senais fiksuoto ryšio laikais susiskambinimas tą naktį tapdavo neįmanomas. :)

Kol kas tik pakraupusi stebiu į mano darbo pašto dėžutę virstančius laiškus su atvirukais ir paveiksliukais. Atrodo, šiais laikais elektroninius sveikinimus jau pradėjo siuntinėti ir darželinukai. Skaityti žodžių jau nebespėju, tik peržvelgiu vaizdelius - kuris įspūdingesnis.

Aišku, šįmet įspūdį tepadaro tik animaciniai pasveikinimai. Štai šituo adresu galite peržiūrėti daug animacinių-muzikinių e-atvirukų (neužmirškit spūstelėti pele ant įkrauto paveiksliuko, kad prasidėtų veiksmas): http://www.jacquielawson.com/cards_christmas.asp

2 komentarai:

  1. Taip griūtis, atlaikoma tik gal tokiu istrumentu, kaip Forward, net kartais ir su su Reply to all! :)

    Ta pačia proga nuoširdūs sveikinimai dienoraščio šeimininkei ir jo lankytojams švenčių proga! :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Almansorai, kaip jau gal pastebėjai, nebemėgstu aš tų sveikinimų, todėl įžiūriu didelį šios vietos pranašumą, kai nereikia savęs sveikinti su šventėm. Bet, žinoma, jei koks draugingas vyrukas vis atkakliai primena, kad šventės yra visų mūsų bendras turtas, tai nemandagu būtų ignoruoti :)
    Todėl dėkui už sveikinimus, sveikinu ir Tave, ir gal dar ką nors, kas tik tylomis čia užsuka, ir parinkau jums atviruką (reikia paspausti ant smuiko, kad prasidėtų), kuris man labai patiko. Nors su pašaipa, tačiau mielas ir toks išpopuliarėjęs Vienos naujametinis koncertas Naujųjų Metų proga :):):).

    AtsakytiPanaikinti