2008 m. lapkričio 10 d., pirmadienis

Skarletė tarp Tomo Waits ir Salmano Rushdie

Penkias savaites Scarlett su savo prodiuseriu Davu Siteku ir muzikantais įrašinėjo albumą Luizianos įrašų studijoje. Naktimis visi bėgiodavo po mišką, norėdami įrašyti pelėdos ūbavimus, į garso takelį įamžino ir žiogų čirškimą. Kai kurių kritikų nuomone, albumas - T.Waitso kūrybos pagerbimas. D.Sitekas S.Johansson balsą apgaubia garsiniais šydais ne dėl to, kad ji nemoka dainuoti, kaip aršiai pabrėžia kiti, bet todėl, kad garso takelis įrašytas pagal jos žodžius. Vaikystę praleidusi Niujorke S.Johansson troško dainuoti miuzikluose, bet paskui ją patraukė aktorystė. Neseniai ji režisavo savo pirmą trumpametražį filmą - ciklo "Niujorke, aš tave myliu" dalį, mėgaudamasi galimybe būti kitoje kameros pusėje, ir svarsto, ar "būti apskritimo išorėje" jai patiktų labiau. "The Sunday Times" manymu, albumas būtų triukšmingai paskelbtas šedevru, jei jos pavardė nekeltų asociacijų su Holivudo kino pasauliu. Kiti kompaktinės plokštelės privalumai: dvi dainas savo balsu pagardino S.Johansson beprotiškai dievinamas muzikantas - Davidas Bowie. O reklaminiame singlo "Falling Down" klipe jai į ausį švelniai šnabžda Salmanas Rashdie. Ir neatrodo, kad abejotų, ar ji moka dainuoti...
(Scarlett apraizgė apkalbos)

The author of The Satanic Verses is seen nuzzling Miss Johansson’s neck and whispering in her ear, to her evident delight.
(Salman Rushdie kisses Scarlett Johansson in new music video)



More than any movie-star record, Anywhere I Lay My Head resembles Britney Spears’ brilliantly produced, eerily vacant Blackout. However, while Spears is frightening for myriad reasons, the scariest thing about ScarJo is that she might not have anything worthwhile to hide.
(Dusted Reviews)

2 komentarai:

  1. <<< D.Sitekas S.Johansson balsą apgaubia garsiniais šydais ne dėl to, kad ji nemoka dainuoti, kaip aršiai pabrėžia kiti, bet todėl, kad garso takelis įrašytas pagal jos žodžius... >>>
    Kadangi aš žodžių nesuprantu- negaliu jų įvertinti. Galima įsivaizduot, kad žodžiai genialūs.

    Apie mokėjimą dainuot... ai, nesakysime nieko. Jeigu jai taip jau norėjosi... Būna gi ir baisiau. :)

    <<< "The Sunday Times" manymu, albumas būtų triukšmingai paskelbtas šedevru, jei jos pavardė nekeltų asociacijų su Holivudo kino pasauliu. >>>

    Pasakyčiau kitaip:
    jei jos pavardė nekeltų asociacijų su Holivudo kino pasauliu- tikrai niekas tokio albumo aplamai nepastebėtų. :) Tokių mėgėjiškų cypsėjimų prikimštas pilnas internetas.

    Ir dar: labai bjauru žiūrėti, kaip visokiais pagaliais į akį kaišoma. Fui.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Galiu sutikti, Fanta, kad Skarletės grimavimo scenos buvo sadistiškos :) Kiek moterys iškenčia, kad atrodytų gražiai ;)

    O man pasirodė, kad Skarletė dainuoja įdomiai, savotiškai, gal net išskirtinai. Ir kai filmų, tekstų, dainavimų prikimštas pilnas internetas, visada džiugu jame atrasti dėl ko nors įsidėmėtą ir todėl atpažįstamą asmenį.

    AtsakytiPanaikinti