2009 m. rugpjūčio 20 d., ketvirtadienis

Nusistebėjimas-2

Dar, pasirodo, yra ir profesionalų žurnalistų: uagadugu rašo tema ARTŪRAS RAČAS Į LRT: DAR VIENA AKIVARO AUKA? Gera analizė ir tinkami palinkėjimai norintiems gerinti LRT veiklą.
Citata:
Iki šiol LRT taryba buvo panaši į LRT administracijos kišeninę. Ir kol Tarybos ataskaitas Seimui ruoš tūlas virsav, tol jos primins gudrius propagandos rinkinukus, o ne rimtus dokumentus.


Atitolusiems nuo LRT realybės paaiškinu, kad virsav yra tas vargšelis V.Savukynas, kurį taip kolegiškai apgynė žurnalistų etikos komisija nuo tiesmukiškų V.Vasiliausko žodžių (išvadino invalidu ar internato auklėtiniu, nesvarbu, mintis aiški, supratome apie ką jis).




6 komentarai:

  1. Nelabai ką turiu bepridurti, perskaičiau anksčiau šį uagadugu kūrinį, radęs pagal vieno komentatoriaus nuorodą RA blogo temoje, kurioje jis pranešė priėmęs minimą "naštą".

    O štai apie tai, kad virsav'ą Vldas V. išvadino taip, o ŽEtikos komisija apgynė, nebuvau girdėjęs.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ai, kadangi tas virsav labai mėgsta kurstyti nesantaiką, tai kai ten buvo tas Vasiliausko ir Anušausko pasižodžiavimas, tai virsav spirgėjo iš laimės, paskui Vasiliauskas neiškentęs išvadino jį visaip:
    http://www.alfa.lt/straipsnis/10272455/?Pasakeles.is.skydines=2009-05-12_09-13

    O apie etikos komisijos sprendimą čia:
    http://www.lrt.lt/news.php?strid=4313425&id=5261999

    AtsakytiPanaikinti
  3. Aha, štai taip VV virsav'ą išvadino. O straipsnis tai patiko (praslydo neperskaitytas dėl užimtumo kitais reikalais), nes prisiminiau, kad visgi tą laidą aš mačiau. O Žetikos komisijos sprendimas šviežias dar visai, matyt, daug panašių etikos problemų sprendžia, taigi kolek eilė atėjo...

    Netgi vėl pasižiūrėjau, prisiminęs, kad ir ordinų rinkėjas Vilius K., kaip ir Valdas V. viename miestelyje baigė tą pačią vidurinę. Pasirodo ir gimę tais pačiais metais. Kažin ar ne klasiokai dar buvo? Eisiu pažiūrėsiu.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Man atrodo, kad DG darė ėjimą žirgu, skirdama RA į LRT tarybą: paglostė RA savimeilę, BNS palankumas, turint didesnę įtaką LRT perkamoms paslaugoms. Vienas lauke ne karys, taigi niekam per daug nepavojingas. Visi šokolade. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man atrodo, kad toks paprastas ėjimas nenusipelnė iškilnios metaforos apie žirgus. :) Žinant mielojo Artūro charakterį, jis, matyt, yra vienintelis šiuo metu žmogus Lietuvoje, kuris dar gali toje baloje ką nors pajudinti. Tik klausimas, ar norės. Dabar jis pats sakė: reikia palaukti kitų metų, kai baigsis Ilgūno ir dar 3-jų LRT tarybos narių kadencijos. Taigi dabar jis tylus ir ramus, o paskui matysim. Kaip sakė Fanta, o ką geriau kas galėjo pasiūlyti? Ar manote, kad drąsusis laisvės šauklys J.Marcinkevičius labiau tiktų? ;) Juk intelektualus apsukri LRT administracija apsuka aplink pirštą su savo machinacijomis, o ne tokie intelektualūs yra tiesiog apsukreivos, sugebantys įsidarbinti devyniose apmokamose darbo vietose, kodėl jie turėtų kažką keisti?

    AtsakytiPanaikinti
  6. Jeigu mielasis norės, tai prijungus Tavo argumentus, pasilikčiau prie iškilioios metaforos. :)

    AtsakytiPanaikinti