2008 m. spalio 26 d., sekmadienis

Secret Obsession (I)

Priemiestyje, į kurį važiuoju kiekvieną savaitgalį tvarkyti obuolių - virti obuolienes ir obuolių sultis, - einant į autobuso stotelę tenka praeiti pastatą, kurį kruopščiai saugo po jo kiemą bėgiojantis šuo. Šuo didelis, ir kai įnirtingai aplodamas kiekvieną praeivį stoja ant dviejų kojų, priekinėmis remdamasis į tinklinę tvorą, tai atrodo, kad dar truputis - ir jis šoks per tą tvorą ir čiups įžūliuosius žmogėnus, praeinančius pro brangųjį Objektą.

Praeitą sekmadienį dar nenuėjus iki didžiojo šuns teko sutikti išvestą pasivaikščioti šunėką, kuris man kažkodėl buvo panašus į kiniečių imperatoriaus numylėtinę ir kuris lojo koketiškai, garsiai ir kvailai. Toji akivaizdžiai moteriškos giminės šunė atrodė ne tik kaip užsienietė, bet dar ir elgėsi kaip TV žvaigždė. Na, tokių mažų ir dar vedamų už pavadžio mes nebijom, pasiruošėm Objekto saugotojo aplojimui. Tačiau koks nustebimas buvo, kai priartėjus prie pastato pamatėm tą šunį, alpiai įsispoksojusį į nutolstančią kinietę. Į mus jis nekreipė jokio dėmesio.

O, neišmatuojama grožio jėga...
(bus daugiau)

2 komentarai:

  1. Patiko šis tekstukas, gražiai aprašytas vaizdelis, ypač patiko užrašas "bus daugiau" (tai rodo, kad dar nevisai-sibaigė parakas Vilnies parakinėj)... bet labiausiai mane suintrigavo paslaptingas pavadinimas.
    Ėmiau ryškintis, ką jis reiškia.
    Ilgai ryškintis neteko, iškart supratau, kas pavadinimas paslaptingai skamba tik tokiems runkeliams, kaip aš, o turtingoms moteriškėms- tiesiog kasdieniškas, kiekvienai privalomas daiktas. Paparasčiausi Kalvino Kleino kvepaliukai.

    Na, žinosiu.

    O nepasigėdinau čia apie tai taukšt, nes manau, kad galiu pasitarnauti ir kitiems tamsiems vyriškos padermės atstovams. GAli pasitaikyti ir tokių, kurie irgi nežinojo... Gal.

    http://www.youtube.com/watch?v=OQH_B6I25Hk

    AtsakytiPanaikinti
  2. Taip, Fanta, apie Kalvino Kleino kvepalus dar turėtų būti toliau. :)
    Norėjau viską sutalpinti į vientisą tekstą, bet nespėju: žiūriu visokius filmukus: pradėjau žiūrėti gražuoliuką Džudą Law filme "Alfis", paskui nutraukusi tiesiogiai žiūrėjau "Mis Marpl" - eilinį kartą žiūrėdama stebiuosi, ar tikrai tai skaičiau, o tikrai žinau, kad skaičiau, nes knygutę turiu namie dar iš tų laikų, kai Agathą Christie turėjau laiko skaityti angliškai... :(
    Dar reikia pabaigti "Alfį", pažiūrėti dok. filmą apie Kieslowskio "Dekalogą", Donskio ir Putinaitės pokalbio įrašą (nes kertasi su Kieslowskiu), jei turėsiu dar sveikatos - į nesąmones su Selersu, dar į Lolitą Sutkaitienę - kaip ji moka reportažuose būtinai parodyti ir save :) - o kada susikrauti lagaminą rytdienos kelionei??????

    AtsakytiPanaikinti